+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Black Goji Berry

Ing endi bisa tuku Ekstrak Black Goji Berry?

Tuku bubuk Ekstrak Black Wolfberry Online Saka Watu Ijo - Entuk rega bubuk Lycium Ireng, Didol.
Supplier lan Produsèn. Pasokan Pabrik. Rega Pabrik. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Black Lycium Powder; Ekstrak Black Goji; Ekstrak Black Goji Berries; Ekstrak Lycium Ruthenicum; Ekstrak Black Wolfberry
Jeneng botani: Lycium ruthenicum Murr.
Bagian Digunakake: Woh
Penampilan: Purple Purple Purple Purple Black Purple
Spesifikasi: 1.5% Proanthocyanidins
Bahan Aktif: Proanthocyanidins, Anthocyanin

fungsi
1. Bisa ngrangsang fungsi sistem kekebalan awak, ningkatake kekebalan, ningkatake daya tahan awak, lan nyuda resiko infeksi.
2. Bisa mbantu anti-oksidasi, nyuda karusakan saka radikal bebas ing awak, lan tundha proses tuwa.
3. Nduwe efek antikoagulan, proteksi pembuluh getih lan tekanan getih, bisa ningkatake fungsi kardiovaskular lan serebrovaskular, lan nyegah penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular.
4. Wis anti-oksidasi, moisturizing, whitening lan efek liyane, kang bisa nambah kualitas kulit lan nambah padhange kulit.
5. Nduweni efek nutrisi ing ati lan ginjel, bisa mbantu detoksifikasi ati lan ginjel, lan nglindhungi fungsi ati lan ginjel.
6. Bisa ningkatake kemampuan anti-tumor lan nyegah kedadeyan kanker.
7. Bisa Mbantu nambah lemes mripat, nambah kajelasan visual, lan nyegah penyakit mripat.

Deskripsi Ekstrak Black Goji Berry (Ekstrak Black Wolfberry)
Ekstrak Black Goji Berry sugih ing vitamin C, vitamin E lan anthocyanin sing sugih lan nutrisi liyane. Ing antarane, vitamin C nduweni efek antioksidan sing apik lan bisa nglindhungi sel saka karusakan radikal bebas; vitamin E mbantu njaga kesehatan kulit lan tundha proses penuaan; anthocyanin minangka zat antioksidan kuat sing bisa Ngapikake kekebalan awak lan nyegah kedadeyan penyakit kronis.
Ekstrak Black Goji Semono uga Sindhunata sugih ing macem-macem bahan aktif imun, kayata polisakarida, anthocyanin, etc., kang bisa ngrangsang sistem imun awak, nambah kakebalan, nambah resistance awak, lan nyuda resiko infèksi. Konsumsi jangka panjang bubuk Ekstrak Black Goji Berry kanthi efektif bisa ningkatake kakebalan manungsa lan ningkatake resistensi kanggo invasi mikroorganisme patogen eksternal.
Anthocyanin ing Black Goji Berry Extract duweni efek nglindhungi paningal. Bisa nyandhet radikal bebas ing jaringan mripat, nyuda karusakan jaringan mripat kayata retina lan lensa sing disebabake dening radikal bebas, lan nundha proses penuaan mata. Konsumsi jangka panjang Ekstrak Black Goji Semono uga Sindhunata bisa mbantu nambah lemes mripat, nambah kajelasan visual, lan nyegah penyakit mripat.
Polisakarida sing sugih ing Ekstrak Black Goji Berry nduweni aktivitas antitumor sing apik. Bisa nambah kakebalan mRNA awak lan kakebalan humoral, ningkataké apoptosis sel tumor, mblokir proliferasi lan metastasis saka sel tumor, lan kanthi mangkono muter peran anti-kanker. Konsumsi jangka panjang Ekstrak Black Goji Berry bisa ningkatake kemampuan anti-tumor lan nyegah kedadeyan kanker.
Ekstrak Black Goji Berry sugih ing protein, mineral lan nutrisi liyane, lan nduweni efek perlindungan ati sing apik. Konsumsi jangka panjang Black Goji Berry Extract bisa nyuda beban ati, nglindhungi sel ati, ningkatake fungsi detoksifikasi lan detoksifikasi ati, lan nyegah kedadeyan penyakit ati.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)