+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Biosel Kolagen

Endi tuku Biosel Kolagen? Suplai Biocell Collagen Powder Rega, Biaya, Didol, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Sampeyan bisa tuku Biocell Collagen ing Joint and Skin Care ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Biocell Collagen Tuku Online. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: bubuk kuning cahya

fungsi
1. Kesehatan Kulit: Kolagen Biosel penting kanggo njaga struktur lan hidrasi kulit. Kanthi nyedhiyakake komponen kasebut, BioCell Collagen bisa nambah elastisitas kulit, nyuda kerut lan garis-garis halus, lan ningkatake penampilan sing luwih enom.
2. Kesehatan Bersama: Kolagen lan kondroitin sulfat ing BioCell Collagen bisa ndhukung kesehatan sendi kanthi ningkatake regenerasi balung rawan, nyuda rasa ora nyaman ing sendi, lan ningkatake keluwesan lan mobilitas sendi.
3. Dhukungan Jaringan Konektif: BioCell Collagen uga bisa nguntungake jaringan ikat liyane ing awak, kayata tendon, ligamen, lan matriks ekstraselular, kanthi nyedhiyakake blok bangunan sing dibutuhake kanggo pangopènan lan perbaikan.
4. Beautifying Payudara: Hydroxyproline unik ing Biocell Collagen nduweni efek ngencengi jaringan ikat, ngencengi jaringan longgar, ndhukung dodo kendur, lan nggawe dodo dhuwur, montok lan elastis.

Deskripsi Biocell Collagen
BioCell Collagen minangka protein ekstrasel. Iki minangka protein berserat sing digawe saka telung ranté peptida sing dipintal dadi spiral. Kolagen minangka protein paling akeh ing awak manungsa, kanthi luwih saka 30% saka total protein ing awak. Kolagen minangka komponen sing penting lan penting kanggo njaga aktivitas awak normal. Iku uga zat sing njaga awak enom lan nyegah tuwa. Kajaba iku, BioCell Collagen uga bisa nyegah penyakit, ningkatake kabugaran fisik, lan migunani banget kanggo kaendahan lan kesehatan.
BioCell Collagen minangka bahan suplemen diet sing dipatenake sing asale saka tulang rawan sternum pitik. Dikenal amarga mupangat potensial kanggo ningkatake kulit, sendi, lan jaringan ikat sing sehat.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)