+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Benfotiamine

Pabrik Pasokan CAS 22457-89-2 Vitamin B Benfotiamine rega. Suplemen vitamin S-Benzoylthiamine O-monophosphate/Benfotiamine Powder for sale.

Kita nyuplai kualitas tinggi Benfotiamine, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan wêdakakêna murni.
We Njamin Kualitas Kudu Apik, Enquiry kita kanggo Njaluk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: S-Benzoylthiamine O-monophosphate
CAS No .: 22457-89-2
Formula Molekul: C19H23N4O6PS
Bobot molekul: 466.45
Katon: Wêdakakêna kristal putih

fungsi
1. Kanggo Nyegah lan perawatan saka kurang vitamin B1;
2. Digunakake kanggo suplemen nalika panjaluk vitamin B1 mundhak lan asupan saka panganan ora cukup;
3. Bisa nyegah efek samping lan komplikasi diabetes, lan bisa kanthi efektif lan nyegah retinopati diabetes.
4. Utamane ngobati pencegahan lan perawatan kekurangan vitamin B1, kayata "penyakit beriberi", neuritis perifer lan dyspepsia;
3. Nduweni pengaruh sing signifikan kanggo ningkatake metabolisme glukosa ing otak, lan duweni efek apik kanggo ningkatake dimensia pikun lan gangguan memori.
4. Suplemen vitamin B1 sawise gastrectomy;

aplikasi
1. Applied ing lapangan pangan
2. Suplemen vitamin

Deskripsi Benfotiamine
Benfotiamine minangka turunan vitamin B1 sing larut lemak. Saliyane sifat fisik lan kimia sing beda karo vitamin B1 sing larut ing banyu, prabédan struktural dumunung ing kasunyatan sing nduweni cincin thiazole sing mbukak, sing ing awak liwat aksi loop tertutup kanggo mbentuk aktivitas fisiologis vitamin B1.
Benfotiamine nambah kekurangan bioavailabilitas vitamin B1 sing larut ing banyu lan nambah konsentrasi tiamin ing getih lan jaringan, saéngga ningkatake khasiat.
Benfotiamine wis akeh digunakake ing suplemen kesehatan ing Amerika Serikat, Jepang, Eropa lan wilayah liyane ing donya, ing tablet, granule lan formulir dosis liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)