+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Barley Malt

Produsen Pasokan 100% bubuk Ekstrak Malt Barley alami (40% Hordenine) / keuntungan ekstrak malt barley.

Where tuku aditif pangan Ekstrak Barley Malt?We are Barley Malt Extract supplier, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan murni wêdakakêna.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Hordeum vulgareL.
Bagian sing Digunakna: Woh-wohan saka gandum wutuh
Spesifikasi: 40% Hordenine
Bahan Utama: Pati, Lipid, Protein
Penampilan: bubuk kuning coklat

Fungsi & Manfaat
1. Fungsi utama hordeline yaiku mbantu ngeculake lemak saka sel lemak kanggo energi.
2. Bisa nambah kekuatan mental lan fisik kanthi ngeculake norepinefrin.
3. Hordenine uga diklaim bisa nyuda napsu. Iki adhedhasar kemampuan hordeine kanggo nyepetake pencernaan panganan, nggawe wong rumangsa kenyang luwih suwe.
4. Nduweni efek pangaturan sing apik ing limpa lan kelemahan weteng lan indigestion.
5. Pemanis sing bisa digunakake ing wedang.
6. Nduweni efek hypoglycemic, cocok kanggo konsumsi manungsa ing diabetes.

aplikasi
1. Applied ing lapangan pangan, bisa langsung digunakake kanggo panggilingan, kayata produksi biskuit, roti utawa panggang panganan.
2. Applied ing bahan tambahan pangan kesehatan.

Description Babagan Barley Malt Extract
Ekstrak malt barley sugih ing bahan alami kayata vitamin E, protein, asam folat, kalsium, tembaga, wesi, magnesium, fosfor, kalium, seng lan mineral liyane. ombenan susu, susu sarapan, biskuit lan barang panggang liyane.
Ekstrak malt barley minangka pemanis sing digunakake ing omben-omben lan kanggo nyiyapake cookie, kue utawa barang panggang. Uga ningkatake fermentasi: panganan fermentasi mangan gula.
Ekstrak malt barley ngandhut tingkat maltosa sing dhuwur, gula sing padha karo fruktosa, sing ndadekake kurang manis tinimbang gula konvensional. Iki minangka panganan nutrisi sing sugih ing sifat-sifat sing migunani, saliyane minangka pengganti gula lan madu sing apik banget, uga apik kanggo usus amarga sifate ngresiki, mbantu kerja ati, lan mbantu mbusak racun. Uga ngandhut enzim pencernaan, saéngga migunani kanggo pencernaan lan kesehatan weteng sakabèhé. Gula barley uga minangka penguat energi alami amarga anané gula sing dibebasake kanthi tetep sing tumindak ing energi lan swasana ati, mula para atlit nggunakake. Ekstrak malt barley uga ngandhut maltol, sing dianggep minangka agen anti-tumor, lan kalori sing sithik, saengga cocok kanggo wong-wong sing ngetutake diet rendah kalori.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)