+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Baicalein

Tuku Bubuk Baicalein - Goleki Rega Paling Apik Baicalein Cas 491-67-8 Online saka Green Stone Supply.

Tuku Baicalein Powder for Sale saka supplier kualitas kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber botani: Scutellaria altissima L.
NO CAS.: 491-67-8
Formula molekular: C15H10O5
Bobot molekul: 270.240
Spesifikasi: 98%
Penampilan: Bubuk kuning
Kelarutan: Larut ing metanol, etanol, aseton, etil asetat lan asam asetat glasial panas, rada larut ing kloroform, larut ing natrium hidroksida encer, coklat kehijauan, nanging ora stabil, gampang dioksidasi dadi ijo.

fungsi
1. Nduweni efek antibakteri sing kuwat lan bisa nyandhet wutah lan reproduksi macem-macem bakteri.
2. Nduwe efek anti-inflamasi sing jelas lan bisa nyandhet kedadeyan lan pangembangan respon inflamasi.
3. Wis efek anti-oksidasi, bisa scavenge radikal bebas, lan nyuda karusakan saka kaku oksidatif kanggo awak.
4. Nduweni efek hypoglycemic, lan bisa ngatur konsentrasi gula getih kanthi nyandhet produksi gula getih lan panyerepan awak saka gula getih, mengaruhi flora usus lan metabolit.
5. Nduweni efek regulasi tartamtu ing sistem kekebalan awak, sing bisa ningkatake kakebalan awak lan ningkatake kemampuan awak kanggo nolak penyakit. Bisa ngatur aktivitas lan fungsi sel imun, lan ningkataké proliferasi lan diferensiasi sel imun.
6. Nduweni efek nyandhet wutah lan panyebaran sel tumor, bisa nyebabake apoptosis sel tumor, mblokir pasokan getih tumor, lan nyandhet metastasis lan invasi sel tumor.
7. Uga nduweni efek anti-alergi, efek anti-virus, efek perlindungan ati, lan fungsi regulasi lipid getih.

Deskripsi Babagan Baicalein
Baicalein, flavonoid sing ana ing oyod Scutellaria baicalensis, wis dilaporake duwe macem-macem aktivitas farmakologis kalebu aktivitas anti-inflamasi, antikanker, efek anti-virus lan aktivitas anti-alergi.
Minangka salah siji bahan aktif saka ekstrak Scutellaria baicalensis, baicalin nduweni fungsi ngresiki panas lan detoksifikasi, antibakteri, anti-oksidasi, scavenging radikal bebas, antibakteri lan anti-inflamasi, anti-tumor, nyegah saluran ion kalsium, nyandhet aldose reduktase. , anti-virus, anti-alergi lan liya-liyane. Nduweni efek kuratif sing apik kanggo ngobati hepatitis kronis lan nyuda transaminase. Baicalin duweni efek protèktif ing sistem kekebalan, sistem kardiovaskular lan serebrovaskular, sistem pencernaan, sistem saraf, lan liya-liyane, lan uga nduweni efek hemostasis lan anti-aborsi. Baicalein duweni efek antibakteri tartamtu.
Baicalein minangka pemulung radikal bebas sing efektif sing bisa netralake aktivitas radikal bebas sing mbebayani lan nyuda karusakan oksidatif ing sel. Iki nglindhungi sel saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas lan nyegah penuaan sel.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)