+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Ashwagandha Ayurveda

Pasokan pabrik Ekstrak Ayurveda Ashwagandha/Ekstrak Ashwagandha/Ekstrak Withania Somnifera/Ekstrak Akar Ashwagandha 10:1.
Manfaat Ekstrak Ayurveda Ashwagandha kanggo Mulihake energi / Mbantu Turu / Ngapikake kekebalan / Antioksidan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Ashwagandha; Ekstrak Withania Somnifera; Ekstrak Akar Ashwagandha
Jeneng botani: Withania somnifera
Spesifikasi: 10:1
Bahan aktif: Withanolides
Penampilan: bubuk kuning coklat

Wuku
1. Bisa nyuda tingkat gula getih;
2. Bisa uga nduweni sipat antikanker;
3. Ngapikake lemes lan ningkatake kualitas turu;
4. Bisa mbantu nyuda stres;
5. Ngilangake rasa kuwatir lan tetep semangat;
6. Bisa nyuda gejala depresi;
7. Bisa ngedongkrak testosteron lan nambah kesuburan ing wong;
8. Bisa nambah massa otot lan kekuatan;
9. Ngapikake kakebalan awak;
10. Reain kekuatan cepet lan tetep energik;
11. Ngapikake fungsi seksual;

Deskripsi Ekstrak Ashwagandha Ayurveda
Ashwagandha diarani "ginseng India". Isine alkaloid, lactones steroid, withanolides lan wesi. Nduweni efek anti-kuatir, anti-alergi, anti-bakteri, antioksidan, regulasi kekebalan lan nyuda rasa nyeri. Ekstrak Ashwagandha Ayurveda bisa digunakake ing sedative lan pain relief, ngedhunake tekanan getih. Fungsi anti-inflamasi withanolides bisa nyandhet wutah sel kanker, nambani inflammation kronis, kayata lupus lan rheumatoid atritis, nyuda discharge bawok.
Ekstrak Ashwagandha Ayurvedic digunakake kanggo nambani kesel gemeter, insomnia lan malnutrisi.
Ekstrak Ashwagandha Ayurvedic diakoni minangka nduweni kapasitas antioksidan sing signifikan lan ningkatake kekebalan. Kajaba iku, wis digunakake kanggo mbantu turu.
Ekstrak Ashwagandha Ayurvedic duweni efek anti-inflamasi, uga mbantu pulih saka penyakit kronis lan nambah vitalitas. Itis utamane digunakake ing perawatan herbal India kanggo nyusoni lan nguatake awak, utamane kanggo mulihake energi nalika kerja keras utawa kesel mental. Nduweni efek sing signifikan ing sindrom lemes kronis.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)