+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Ashitaba

Where tuku Ashitaba Extract online?
Pasokan pabrik Ekstrak Ashitaba Bubuk/Ekstrak Daun Ashitaba/Ekstrak Angelica Keiskei 99%.

Produsen & Supplier Ekstrak Ashitaba – Batu Hijau. Nggolek rega Ashitaba Extract. Standar Mutu. Entuk kutipan cepet saiki!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Daun Ashitaba; Ekstrak Angelica Keiskei; bubuk Ashitaba
Jeneng Botani: Angelica keiskei (Miq.) Koidz.
Part Digunakake: Kabèh tanduran
Penampilan: bubuk ijo alus
Cara Tes: UV
Spesifikasi: 99%

fungsi
1. Nduweni efek anti-kanker, nyegah penuaan sel lan ngatur penyakit kronis;
2. Ningkatake kakebalan manungsa, antibakteri, anti gumpalan getih, perawatan kanker, anti-ulkus, anti-HIV, lsp.
3. Bisa nyandhet sistem saraf pusat;
4. Bisa ningkatake sekresi insulin, nyuda gula getih, cocok kanggo wong sing duwe gula getih dhuwur;
5. Ngurangi kolesterol, nyegah aterosklerosis, nyuda tekanan getih, nglindhungi jantung;
6. Bisa nglindhungi ati, nyuda beban ing ati, lan nambah fungsi ati;
7. Nduweni efek promosi lactation;

Deskripsi Ekstrak Ashitaba
Ekstrak Ashitaba diekstrak saka Angelica keiskei, sing bisa nyegah obesitas kanthi ngatur metabolisme lipid ing jaringan adipose lan ati.
Ekstrak Ashitaba bisa nolak diabetes, nglindhungi sel pankreas lan sel endothelial vaskular, nyuda lemak lan ngilangi bobot, nglawan kanker, nolak oksidasi lan nglindhungi karusakan sel islet, nyandhet bakteri lan nambah fungsi gastrointestinal, nambah kekebalan lan nyuda rasa kesel.
Extract Ashitaba bisa entuk efek anti-tuwa, amarga isi protein lan serat dietary ing bakal luwih, kang kondusif kanggo tambahan gizi ing kulit, supaya minangka kanggo entuk efek anti-tuwa.
Ekstrak Ashitaba duweni efek promosi laktasi, utamane kanggo ngrangsang sekresi susu, sing migunani kanggo nambah gejala susu sing kurang, nambah susu, lan ningkatake kualitas susu.
Ekstrak Ashitaba bisa entuk efek ngedhunake tekanan darah, lan bisa digunakake kanggo ngobati tekanan darah tinggi kanggo mbantu ningkatake pusing utawa gejala ganas sing disebabake dening tekanan darah tinggi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)