+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Artemisia

Ing endi tuku Ekstrak Artemisia (Artemisinin 98%) Online? Entuk Ekstrak Artemisia Annua karo Produsen & Supplier.

Pasokan Pabrik Ekstrak Artemisia kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Artemisia Annua
Jeneng botani: Artemisia annua L.
Penampilan: bubuk putih
Spesifikasi: Artemisinin 98%
Bahan Utama: Artemisinin

fungsi
1. Antibakteri lan anti-inflamasi: Artemisia annua ngemot macem-macem lenga molah malih lan bahan aktif, sing duwe efek antibakteri lan anti-inflamasi sing kuat, lan bisa digunakake kanggo nambani selesma, batuk, bronkitis lan penyakit liyane.
2. Mbusak panas lan detoksifikasi: Artemisia annua nduweni efek ngresiki panas lan detoksifikasi, lan bisa digunakake kanggo nambani penyakit racun panas, carbuncles, sores lan gejala liyane.
3. Deworming lan mateni serangga: Bahan aktif ing Artemisia annua bisa mateni macem-macem parasit, lan bisa digunakake kanggo nambani penyakit parasit usus, penyakit parasit kulit, etc.
4. Nyandhet tumor: Artemisia annua ngandhut komponen anti-kanker artemisinin, sing bisa digunakake kanggo nambani penyakit tumor kayata kanker ati lan kanker paru-paru.

Deskripsi Ekstrak Artemisia (Artemisinin 98%)
Artemisia annua ngresiki panas, ngilangake panas musim panas, ngethok malaria, ngedhunake getih, diuresis, nyegerake weteng, lan nyegah kringet wengi. Kajaba iku, uga digunakake kanggo nggunakake njaba. Artemisia annua ngandhut lenga volatile, lan ngandhut artemisinin, flavonoid lan liya-liyane. Artemisinin minangka bahan aktif utama antimalaria.
Artemisinin bisa diaktifake ing awak kanggo ngasilake radikal bebas, lan generasi radikal bebas iki bisa digabungake karo protein malaria liyane, lan zat-zat sing kaiket bisa ngganti membran nuklir, membran plasma lan struktur membran liyane saka parasit malaria, saéngga mengaruhi fungsi biologi sawijining.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)