+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Arctigenin

Grosir Best Price Arctigenin Bubuk 98% CAS 7770-78-7 kanggo tambahan saka Arctium lappa L..
Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber botani: Arctium lappa L.
NO CAS.: 7770-78-7
Formula molekular: C21H24O6
Bobot molekul: 372.41166
Assay (HPLC): 98%
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Nduweni efek anti-inflamasi;
Panliten kasebut nemokake manawa arctigenin bisa duwe efek anti-inflamasi kanthi nyegah aktivasi makrofag, proliferasi limfosit lan pelepasan sitokin.
2. nduweni efek antibakteri;
Arctigenin duweni efek antibakteri tartamtu ing Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans lan Bacillus subtilis.
3. Nduweni efek antivirus;
Arctigenin kanthi efektif bisa nyandhet réplikasi virus influenza in vitro lan in vivo; arctigenin bisa nyandhet respon virus HIV-1 lan duweni efek antivirus; total lignan uga duwe efek antivirus tartamtu.
4. Nduweni efek anti-tumor;
Arctigenin bisa nyandhet Kapadhetan pambentukan pembuluh getih tumor lan nyandhet wutah tumor kanggo ombone tartamtu.
5. Nduweni efek hypoglycemic;
Arctigenin bisa nyandhet aktivitas α-glukosidase
6. Nduweni proteksi ginjel;
7. Nduweni efek dilating pembuluh getih;
8. Nduweni efek neuroprotective;

Deskripsi About Arctigenin
Arctigenin minangka woh garing saka Arctium lappa L. Iki minangka bahan aktif burdock.
Arctigenin minangka lignan sing ana ing sawetara tanduran compositae kanthi aktivitas antivirus lan antikanker.ATG nduweni macem-macem efek seluler, kalebu proliferasi sel anti-kanker, efek anti-inflamasi lan antioksidan, lan liya-liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)