+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Arachidoside

Where tuku Arachidoside? Pabrik Suplai Bulk Price Arachidoside Bubuk 36% saka Green Stone.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Spesifikasi: 36%
Penampilan: bubuk abang ungu

fungsi
1. Nduweni efek scavenging apik ing radikal hidroksil, radikal superoksida, DPPH, ABTS, etc;
2. Bisa kanthi efektif nyandhet radikal bebas oksigen lan njaga keseimbangan radikal bebas oksigen ing awak;
3. Nduweni efek nyuda tekanan getih, lipid getih, nglindhungi pembuluh getih, lan nyegah agregasi platelet;
4. Bisa nyandhet sintesis kolesterol, nyuda isi kolesterol ing awak, lan nglindhungi kesehatan sistem kardiovaskular;
5. Bisa kanthi efektif nyuda respon inflamasi awak ing macem-macem klompok wong;
6. Bisa nyuda deposisi kolesterol ing tembok pembuluh getih, nyegah agregasi platelet, nyuda kedadeyan infark miokard, ningkatake sirkulasi getih lan njaga kesehatan jantung;
7. Bisa nambah paningal lan ningkatake sesanti wengi;
8. Bisa nambah vitalitas ing antarane sel, ningkatake metabolisme, nyuda kerutan kulit, lan tundha tuwa;
9. Bisa mbantu awak manungsa nolak invasi virus njaba, bakteri lan antigen liyane, ningkatake kakebalan, lan ningkatake resistensi penyakit;
10. Anti-mutasi, anti-kanker, anti-tumor, bisa ngatur enzim sing ana hubungane karo sel kanker, nyegah lan nyandhet invasi menyang sel;

Deskripsi Arachidoside
Arachidoside minangka pigmen larut banyu sing disebarake ing kerajaan tanduran. Iki minangka pigmen alami sing akeh ana ing cairan sel saka akar, batang, godhong, woh-wohan lan organ liyane. ) minangka senyawa polifenol flavonoid sing dibentuk kanthi nggabungake macem-macem gula liwat ikatan glikosidik.
Minangka pigmen alam, Arachidosides aman, ora beracun, sugih ing sumber daya, lan duwe akeh efek perawatan kesehatan ing wong, kayata scavenging radikal bebas ing awak, scavenging DPPH, anti-inflammation, anti-kanker, tundha tuwa, nyegah diabetes, lan nglindhungi mripat. Mula, Arachidosides saiki akeh digunakake ing medis, kaendahan, panganan lan industri liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)