+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Arabinogalactan

Ngendi Tuku Arabinogalactan? Harga Grosir Arabinogalactan Powder saka Green Stone.

Entuk Pemasok & Produsen Arabinogalactan/Galactoarabinan Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Galactoarabinan
Penampilan: bubuk coklat putih nganti kuning cahya

aplikasi
Arabinogalactan bisa digunakake minangka thickener, stabilizer, emulsifier, compatibilizer, agen glazing lan binder. Digunakake kanggo emulsifying inti; basis saka seasoning, sauce lan puding, etc.. Pengganti gum arab. Uga digunakake ing mie, roti lan sosis.

Deskripsi Arabinogalactan
Arabinogalactan minangka polisakarida sing diekstrak saka larch, sing bisa fermentasi serat pangan lan nyuda sintesis lan panyerepan amonia; sawise fermentasi usus, arabinogalactan bakal ngasilake asam lemak rantai cendhak (SCFA). SCFA minangka sumber utama sel epitel mukosa kolon; uga bisa nyuda wutah lan reproduksi mikroorganisme patogen ing saluran usus, nambah jumlah bakteri sing bermanfaat, lan ngimbangi flora mikroba usus.
Ing industri panganan, arabinogalactan digunakake minangka aditif panganan. Iki disetujoni kanggo digunakake ing Amerika Serikat ing taun 1970-an. Amarga aman lan ora nutrisi, mula ngganti sakarin, sing mbebayani kanggo awak, minangka pemanis. Bisa uga digunakake ing bahan kemasan panganan. Arabinogalactan bisa digunakake kanggo ngekstrak, konsentrasi lan ngresiki zat aktif biologis kayata protein ing fase banyu rong fase, yaiku, kanggo misahake zat sing beda ing larutan.
Fungsi kesehatan arabinogalactan utamane fokus ing promosi kekebalan, anti-tumor, anti-mutasi, nyuda lemak getih, lan anti-virus polisakarida.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)