+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Polifenol Apple

Pabrik Suplai Bulk Price Polifenol Apple Bubuk 80%, 98% saka Ekstrak Apple kanggo mundhut bobot & antioksidan.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber botani: Apel
Spesifikasi: 80%; 98%
Penampilan: Bubuk Halus Coklat Kuning (80%) & Bubuk Putih (98%)

fungsi
1. Nduwe kapasitas antioksidan sing kuat, saengga nduweni efek scavenging spesies oksigen reaktif ing awak;
2. Mbantu nyegah oksidasi lipid lan ningkatake sirkulasi getih;
3. Bisa nyandhet aksi sintase asam lemak sing nyintesis lemak ing ati, lan ngaktifake enzim sing ngobong lemak;
4. Ora mung bisa nyandhet panyerepan lemak, nanging uga kolesterol ngisor;
5. Nduweni efek nyandhet enzim sing nyebabake alergi;
6. Nyandhet enzim pembentuk plak sing diprodhuksi dening bakteri carious;
7. Nduweni efek ngaktifake gen umur dawa, ndawakake umur, lan nyegah penuaan;
8. Anti-ultraviolet polusi, whitening kulit;
9. Ngapikake aktivitas enzim SOD, nambah kakebalan, lan nolak lemes;
10. Balance gula getih, nambah sensitivitas insulin, anti-diabetes;
11. Resik lan soften jantung lan serebrovaskular, iku scavenger saka prau getih;

Deskripsi Polifenol Apple
Polifenol apel minangka metabolit sekunder sing diprodhuksi dening apel sajrone proses pertumbuhan, 80% saka bubuk coklat lan 98% bubuk putih. Polifenol Apple kalebu macem-macem zat fenolik, sing bisa dipérang dadi asam fenolat lan ester asam hidroksi, turunan gula lan flavonoid.
Panaliten nuduhake yen polifenol apel duwe luwih saka 80 fungsi fisiologis kayata scavenging radikal bebas, anti-oksidasi, nyegah kanker, ngedhunake tekanan darah, nyegah penyakit jantung, anti-karies gigi, anti-alergi, lan anti-virus. 10 nganti 30 kaping. Mulane, nduweni prospek aplikasi sing wiyar ing bidang obat, panganan, industri kimia saben dina lan liya-liyane.
Proanthocyanidins ing polifenol apel duweni efek antioksidan sing kuat. Kapasitas antioksidan 6 kaping asam klorogenat ing kopi lan 4 kaping antosianin sing ana ing woh wohan beri. Polifenol Apple duwe macem-macem fungsi regulasi biologis, kayata anti-alergi, ngatur metabolisme gula / lipid, ningkatake wutah rambut, nyegah aterosklerosis, lan anti-tuwa. Polifenol Apple nduweni kapasitas antioksidan sing kuat lan bisa nglindhungi awak saka spesies oksigen reaktif. Polifenol Apple bisa mbusak spesies oksigen reaktif sing berlebihan saka awak, mbantu nglawan penuaan lan nyegah penyakit.
Amarga polifenol apel nduweni fungsi antioksidan, deodoran, pengawetan, pengawetan wewangian, perlindungan warna, lan nyegah mundhut vitamin, lan liya-liyane. Saiki, bisa digunakake ing produk akuatik, produk daging kewan, produk roti, minyak utawa panganan sing ngemot minyak , lan omben-omben sing nyegerake ing industri panganan. Uga bisa digunakake kanggo njaga kesegaran iwak, udang lan produk liyane, kanggo nyuda ambegan ala ing permen karet lan produk sosis garing.
Kajaba iku, polifenol apel uga duwe efek bobot mundhut lan whitening, lan muter macem-macem peran ing perawatan kulit (kayata anti-tuwa, anti-radiasi, whitening, moisturizing, Watesan panyerepan UV, etc.).

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)