+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Apple Pektin Kab

Golek ngendi tuku Apple Pektin Kab Bubuk saka supplier & Produsen ing Green Stone, pesen online Apple Pectin 99% | bubuk putih | Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Katon: Wêdakakêna putih
Purity: 99%

fungsi
1. Bisa ningkatake kesehatan usus, ningkatake kesehatan pencernaan;
Apple pektin minangka prebiotik canggih amarga ngrangsang pertumbuhan lan aktivitas bakteri sing bermanfaat. Kajaba iku, bisa mbantu nyegah pertumbuhan bakteri mbebayani ing saluran pencernaan, kayata Clostridium lan Bacteroides.
2. Bisa mbantu mundhut bobot;
Apple pektin bisa mbantu nyuda bobot awak kanthi tundha ngosongake lambung.
3. Bisa ngontrol gula getih;
Serat larut kaya pektin apel dianggep bisa ngedhunake tingkat gula getih, sing bisa mbantu diabetes tipe 2.
4. Bisa mbantu kesehatan jantung;
Pektin apel bisa ningkatake kesehatan jantung kanthi nyuda kolesterol lan tingkat tekanan getih.
5. Bisa nyuda diare lan constipation;
Apple pectin minangka serat pembentuk gel sing gampang nyerep banyu lan mbantu ngilangake konstipasi lan diare.
6. Bisa nambah panyerepan wesi;
7. Nyegah utawa nambani gangguan gastrointestinal;

Deskripsi About Apple Pectin
Apple Pectin diekstrak saka apel, salah sawijining sumber serat sing paling sugih, lan udakara 15-20% saka pulp digawe saka pektin.
Apple Pectin umume serat larut sing ana ing apel, sing digawe kanthi ekstraksi lan pangolahan. Amarga Apple Pectin sugih ing serat larut, zat iki bisa ningkatake motilitas gastrointestinal kanthi efektif, nyuda gejala konstipasi, lan kanthi efektif bisa nyegah pertumbuhan bakteri sing mbebayani ing saluran pencernaan. Apple Pectinis uga sugih ing vitamin C lan macem-macem unsur tilak, kang bisa èfèktif nambah panyerepan saka wesi. Kajaba iku, Apple Pectin sugih ing asam malat, sing bisa ningkatake sekresi jus lambung kanthi efektif lan nambah fenomena refluks asam lambung, saéngga nambah panyerepan nutrisi ing weteng.
Apple Pectin duweni efek ngedhunake kolesterol, ngilangi bobot, ningkatake pencernaan, ningkatake sistem kardiovaskular lan njaga tingkat gula getih normal.
Panaliten taun 2008 sing ditindakake ing Universitas California, Davis nyimpulake yen Apple Pectin nyuda tingkat kolesterol, nyuda lan nyegah watu empedu, ningkatake kesehatan pencernaan lan ngatur tingkat gula getih. Kajaba iku, panliten kasebut uga nemokake yen pektin minangka antioksidan sing apik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)