+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Alpha Hydroxy Acid

Endi tuku Alpha Hydroxy Acid (AHA)? Suplai Alpha Hydroxy Acid Powder Rega, Biaya, Didol, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Sampeyan bisa tuku Asam α-hidroksi ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Alpha Hydroxy Acid Tuku Online. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: α-hydroxy Acid
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Alpha Hydroxy Acid uga bisa ningkatake aktivasi lan nganyari sel epidermis, nguatake metabolisme kulit, banjur nyerep banyu sing akeh, nggawe kulit alus lan energik.
2. Alpha Hydroxy Acid bisa ningkatake pemugaran kulit saka njero, ngilangi cacat kulit, lan kanthi efektif ngobati kukul.
3. Alpha Hydroxy Acid bisa nyepetake relief saka kukul inflamasi lesi, lan uga mbiyantu kanggo mbusak kukul lan burem bekas kukul. Kajaba iku, Alpha Hydroxy Acid uga bisa ningkatake produksi kolagen, sing uga migunani kanggo nganyari serat elastis lan pambentukan materi matriks.

Deskripsi Alpha Hydroxy Acid
Alpha Hydroxy Acid minangka macem-macem asam organik sing diekstrak saka woh-wohan lan minangka bahan aktif sing ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan utawa yogurt alami.
Alpha Hydroxy Acid bisa ningkatake aktivasi lan nganyari sel epidermis, nyuda kohesi antarane keratinosit, ngaktifake sel tuwa kanggo ngeculake kanthi lancar, nyegah akumulasi keratin sing ora normal, nambah kemampuan moisturizing kulit, lan nyegah bukaan folikel rambut saka diblokir. Iku kondusif kanggo discharge Gamelan saka sebum, lan uga ndadekake kukul ana gampang kanggo tiba mati sawise softening.
Alpha Hydroxy Acid bisa ningkatake rejuvenasi kulit saka njero, ngilangi cacat kulit, lan kanthi efektif ngobati kukul. Mulane, wis dadi rumus inti kanggo paling revitalisasi kulit lan perawatan resurfacing kulit. Alpha Hydroxy Acid bisa nyegah akumulasi keratin sing ora normal, ningkatake aktivasi lan nganyari sel epidermis, lan nyuda produksi melanin. Alpha Hydroxy Acid nduweni kemampuan moisturizing sing luwih apik, saengga minangka perawatan sing apik kanggo kukul.
Alpha Hydroxy Acid ora mung bisa nyepetake lesi inflamasi kukul, nanging uga mbantu ngilangi kukul lan ngilangi bekas kukul. Kajaba iku, Alpha Hydroxy Acid uga bisa ningkatake produksi kolagen, sing uga migunani kanggo nganyari serat elastis lan pambentukan materi matriks.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)