+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Aloe Emodin

Produsen pasokan Aloe Emodin Bubuk CAS 481-72-1 98% kanggo tambahan, produk kita wis sertifikat sertifikat ISO, yen sampeyan kasengsem, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Rhabarberone
Jeneng Kimia: 1.8-Dihydroxy-3-[hydroxymethyl]-antrakuinon
CAS No .: 481-72-1
Formula molekular: C15H10O5
Bobot molekul: 270.240
Penampilan: bubuk kristal kuning
Purity: 98%

fungsi
1. Efek antitumor
Ing taun-taun pungkasan, sarjana ing omah lan ing luar negeri wis kasengsem ing efek anti-tumor saka aloe-emodin, lan aktivitas anti-tumor utama dikonsentrasi ing tumor neuroectodermal, kanker ati, karsinoma sel skuamosa paru-paru, karsinoma sel Merkel kulit, lambung. kanker, leukemia lan tumor liyane , A sawetara saka sudhut anti-kanker, aloe-emodin wis efek nyandhet ing sel leukemia P388, bisa prolong periode kaslametané. Salah sawijining mekanisme tumindak yaiku nyandhet biosintesis DNA, RNA lan protein ing sel kanker.
2. Efek antibakteri
Aloe-emodin duweni efek inhibisi ing Staphylococcus, Streptococcus, Diphtheria Bacillus, Bacillus subtilis, Anthrax, Paratyphoid Bacillus, Shigella, lan liya-liyane. Aloe-emodin duweni efek hambat sing kuat ing asam nukleat lan sintesis protein Staphylococcus aureus, lan uga duweni efek hambat sing kuat ing bakteri anaerob klinis umum.
3. Efek laxative
Aloe-emodin duweni efek laxative usus gedhe lan nambah napsu. Miturut laporan medis asing, lidah buaya dihidrolisis dadi aloe-emodin kanthi tumindak bakteri parasit ing awak manungsa. Aloe-emodin iki ngrangsang peristalsis tembok usus, lan ing wektu sing padha, amarga owah-owahan tekanan osmotik, kondusif kanggo ngilangi sampah ing saluran usus, saengga bisa ngalami iritasi. Laxative, efek laxative stimulasi iki duweni efek khusus ing constipation lan wasir. Utamane kanggo sembelit setengah baya lan tuwa, efek perawatan luwih jelas.
4. Nyuda hiperaktivitas imun
Kekebalan supernormal bakal nyebabake karusakan ing awak. Contone, akeh penyakit otoimun sing disebabake dening ekspresi autoimun sing ora normal, njupuk jaringan normal awak minangka target serangan, nyebabake karusakan ing awak. Panganggone aloe-emodin bisa nyandhet produksi antibodi ing organisme, saéngga nyegah overstimulasi kekebalan.
5. Lipid-Mudhunake lan efek bobot mundhut
Aloe-emodin bisa nyandhet panyerepan kolesterol, lan bisa èfèktif ningkataké peristalsis usus, supaya wis efek tartamtu saka ngurangi lipid lan bobot mundhut.

Deskripsi Aloe Emodin
Minangka salah siji bahan aktif ing lidah buaya, aloe-emodin nduweni akeh manfaat kanggo kesehatan manungsa. Nduwe anti-tumor, antibakteri, laxative, nyegah hiperaktivitas imun, lan nyuda bobot awak. Saiki digunakake minangka obat-obatan, produk kesehatan lan bahan mentah Kosmetik.

Keyword

  • Bubuk Aloe Emodin
  • Suplemen Aloe Emodin
  • CAS 481-72-1
  • Harga Aloe Emodin Kab
  • Pasokan Aloe Emodin
  • Produsen Aloe Emodin

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)