+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Asam Alginat

Tuku bubuk Asam Alginic Online kanthi rega paling apik saka ganggang ing Green Stone.

Where tuku. Harga Grosir Pasokan Asam Alginat Cas 9005-32-7 saka pabrik kita. Supplier & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Alga
NO CAS.: 9005-32-7
Formula Molekul: (C6H8O6)n
Bobot molekul: 10,000 – 600,000
Penampilan: bubuk kuning cahya
Purity: 99%

fungsi
1. Asam alginic sugih ing unsur tilak lan zat bioaktif, sing bisa ningkatake pertumbuhan lan perkembangan tetanen lan ningkatake panenan lan kualitase.
2. Asam alginic uga bisa nambah isi nutrisi saka crops, nambah rasa lan rasa, lan nambah nilai nutrisi lan daya saing pasar. Panggunaan asam alginat sing cocog bisa ningkatake kualitas lan nilai nutrisi tanduran lan nyukupi kabutuhan kesehatan, panganan lan safety.
3. Ngluwihi wektu panyimpenan. Asam alginic duweni efek tetep seger, bisa nyuda ambegan woh-wohan lan sayuran, tundha tuwa, lan ndawakake wektu panyimpenan. Iki amarga asam alginic bisa mbentuk film protèktif kanggo ngurangi seng nembus oksigen lan etilena, mangkono entuk efek seger.

Deskripsi Asam Alginat
Asam alginat minangka asam poliuronik alami sing ditemokake ing tembok sel ganggang coklat kayata kelp lan ganggang raksasa. Minangka polisakarida alam, wis akeh prihatin lan ditrapake amarga kelarutan banyu sing apik, sifat pembentuk film, biodegradasi lan biokompatibilitas.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)