+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Alginate oligosakarida

Tuku Panganan Grade Alginate Oligosakarida (AOS) Bubuk Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Pasokan Pabrik. Tuku Quantity. Pemasok & Produsen. Hubungi Kita Saiki!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: bubuk putih
Purity: 98%

fungsi
1. Nyegah penyakit Alzheimer lan nambah tingkat memori saka wong tuwa;
2. Ngapikake kakebalan, anti-tumor, anti-inflamasi;
3. Tambah Kapadhetan balung lan èfèktif nambani osteoporosis;
4. Iku bisa temenan shorten siklus wutah saka bifidobacteria, nggawe bifidobacteria proliferate ing jumlah gedhe, lan bisa ngatur flora usus, lan duwe efek laxative;
5. Ngurangi gula getih, ngeculake kolesterol sing berlebihan, nyegah aterosklerosis lan penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular;
6. Nduwe fungsi scavenging oksigen aktif, uga bisa nyuda isi peroksida lipid, lan nambah kegiatan peroksidase lan superoxide dismutase;

Deskripsi Alginate Oligosakarida (AOS)
Alginate Oligosakarida utamané asalé saka kelp lan tanduran ganggang liyane. Iki minangka oligosakarida fungsional generasi anyar. Oligosakarida alginat ing ngisor 20 minangka polimer rendah linier sing kasusun saka asam β-D-mannuronic lan asam α-L-guluronic.
Amarga bobot molekul sing kurang, kelarutan banyu sing dhuwur, safety lan non-keracunan, lan liya-liyane. Alginate Oligosakarida wis entuk perhatian akeh ing taun-taun pungkasan. Aktivitas biologi unik saka AOS raket banget karo keragaman strukture, lan AOS kanthi struktur spesifik lan aktivitas biologi sing beda bisa dipikolehi liwat cara persiapan sing beda.
Alginate Oligosaccharide bisa nambah Kapadhetan balung, èfèktif nambani osteoporosis, lan Ngartekno bisa shorten siklus wutah saka bifidobacteria, nyebabake nomer akeh bifidobacteria kanggo proliferasi. Iki minangka unsur biologis kanthi efisiensi dhuwur sing bisa ngatur flora usus, lan nyegah demensia.
Alginate Oligosakarida digunakake ing industri panganan minangka bahan pangan utawa aditif. Alginate Oligosaccharide uga nduweni fungsi detoksifikasi, ngedhunake gula getih lan lipid getih, antikoagulasi, anti-inflamasi, lan regulasi kekebalan, lan bisa digunakake minangka panganan kuratif kanggo pasien diabetes, obesitas, kanker kolorektal, lan konstipasi. Uga bisa ditambahake ing bumbu, produk susu, lan jus woh, sing ora mung nambah rasa produk, nanging uga nambah nutrisi lan duweni efek ngilangi ion logam abot lan nyuda gula getih.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)