+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Alanyl-glutamin

Ing ngendi Tuku bubuk Alanyl-glutamin? Sampeyan bisa tuku Alanyl-glutamin Online Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Alanylglutamine for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk L-Alanyl-L-glutamin Rega, Biaya, Didol, Pasokan, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: L-Alanyl-L-glutamin; Alanylglutamin
NO CAS.: 39537-23-0
Formula Molekuler: C8H15N3O4
Bobot molekul: 217.225
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih

fungsi
1. Peningkatan kinerja olahraga, mbantu ningkatake kinerja olahraga lan pemulihan;
2. Recovery otot lan wutah, bantuan ndhukung Recovery otot lan wutah sawise ngleksanani kuat;
3. Dhukungan sistem kekebalan, mbantu ndhukung sistem kekebalan sing sehat, utamane sajrone latihan utawa stres sing kuat;

aplikasi
Cocog kanggo pasien sing mbutuhake suplemen glutamin, kalebu ing kahanan katabolik lan hipermetabolik.

Deskripsi Alanyl-glutamin
Alanyl-glutamine, uga dikenal minangka L-alanyl-L-glutamine utawa Sustamine, minangka dipeptida sing kasusun saka asam amino alanin lan glutamin. Biasane digunakake minangka suplemen diet, utamane ing industri olahraga lan fitness.
Alanyl-glutamine asring dipasarake minangka wangun glutamin sing luwih stabil lan bioavailable dibandhingake karo glutamin bentuk bebas. Penambahan alanin ing glutamin dipercaya bisa ningkatake stabilitas lan panyerepan ing sistem pencernaan. Akibaté, alanyl-glutamin asring digunakake dening atlit lan individu sing melu aktivitas fisik sing kuat kanggo ndhukung kinerja olahraga, pemulihan otot, lan fungsi kekebalan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)