+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Mangga Afrika

Grosir pasokan Bubuk Ekstrak Mangga Afrika/Ekstrak Irvingia Gabonensis 10:1 Kanggo Bobot Mundhut Suplemen.

Ing endi bisa tuku Ekstrak Mangga Afrika (Ngurangi Penyerapan Lemak)? We Njamin Kualitas Kudu Apik, Enquiry kita kanggo Njaluk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Irvingia Gabonensis
Jeneng botani: Irvingia Gabonensis
Bagian Digunakake: Woh
Spesifikasi: 10:1
Bahan Utama: Mangiferin
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Bobot Mundhut - Bisa uga ngrangsang metabolisme lan Ngartekno nambah pasif lemak-kobong,Aids ing ngramut bobot sehat;
2. Ngurangi kolesterol;
3. Ngapikake kontrol diabetes - Ngatur gula getih, nyuda risiko lonjakan lan tetes sing mbebayani sing kudu dihindari dening wong sing nandhang diabetes;
4. Boosts Circulation - Sugih ing jumlah prayoga saka wesi, bisa rovide ngedongkrak kanggo circulation, kang ngirim sumber daya lan oksigen ngendi wae awak;
5. Ndhukung sistem kardiovaskular lan nglindhungi kesehatan jantung - Bisa nyuda tingkat kolesterol lan ngrangsang metabolisme, sing bisa nyebabake tekanan getih lan nyuda resiko penyakit jantung koroner;
6. Beautify kulit - Ngandhut mangiferin, wis efek saka antioksidan lan delaying caducity, bisa muter peran ing moisturizing kulit;

Deskripsi Ekstrak Mangga Afrika
Ekstrak Mangga Afrika sugih ing serat dietary, vitamin A, C, D, E, karoten, protein, lemak, karbohidrat, mineral, kalebu sodium, kalsium, kalium lan liya-liyane.
Ekstrak Mangga Afrika minangka salah sawijining suplemen populer sing dipasarake kanggo nyuda penyerapan lemak, bisa mbantu nyuda bobot awak, ngedhunake kolesterol, lan nambah kontrol diabetes.
Ekstrak Mangga Afrika akeh digunakake kanggo nambani macem-macem penyakit lan nguatake awak. Isine akeh antioksidan, lan kapasitas antioksidane malah ngluwihi VC. Bisa ngendhokke pembuluh getih, ngatur kekebalan, lan nglindhungi macem-macem organ internal.
Ekstrak Mangga Afrika dipercaya bisa nambah tingkat energi, nyuda napsu, nguatake sirkulasi, nguatake balung, lan ningkatake kesehatan jantung, asring ditambahake ing panganan lan ombenan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)