+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Aframomum Melegueta

Pasokan Produsen Biji-bijian saka Paradise Extract / biji-bijian saka Paradise Extract/ GP Extracts / Alligator mrico Extract 10: 1 20: 1 30: 1 Gingerol 12.5% kanggo bobot mundhut.

Kanggo pitakon babagan rega Extract Grains of Paradise (Aframomum Melegueta), hubungi Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Grains of Paradise Extract; Ekstrak Aframomum Melegueta; Ekstrak GP; Ekstrak Wiji Aframomum Melegueta; Ekstrak Mrica Alligator
Jeneng Botani: Aframomum melegueta [Roscoe] K. Schum.
Famili: Zingiberaceae
Bagian Digunakake: Wiji
Spesifikasi: 10:1, 20:1, 30:1, Gingerol 12.5%
Bahan Aktif: Gingerol, 6-shogaol, 6-Gingerdione, 6-paradol
Penampilan: bubuk coklat (10: 1, 20: 1, 30: 1) utawa bubuk kuning cahya (paradol 12.5%)

Poses Produksi
Bahan mentah, ngresiki bahan mentah, ekstraksi kaping 3, konsentrasi, pengeringan semprotan dadi bubuk, sterilisasi sieving, kemasan.

Fungsi utama
1. Anti-diabetes;
2. Sifat antimikroba;
3. Properties Anti-inflamasi, mateni bakteri tartamtu;
4. Mbantu ngobong lemak awak;
5. Mbantu ningkatake pengeluaran energi;
6. Anti-lemu, ngedongkrak bobot mundhut;
7. Sifat anti-oksidasi;
8. Perawatan saka gangguan gastrointestinal;
9. Tambah tingkat testosteron minangka aphrodisiac a;

aplikasi
1. Digunakake minangka bumbu;
2. Digunakake minangka tambahan binaraga;

Deskripsi Ekstrak Biji-bijian Surga (Aframomum Melegueta).
Grains of Paradise iku kulawarga tetanduran monocotyledonous ing ordo zingiberaceae.
Ekstrak Aframomum Melegueta tansah digunakake minangka bumbu, lan uga bisa nambani watuk, enteritis, bronkitis, sifilis, selesma lan rematik, lan bisa digunakake minangka insektisida kanggo ngilangi bobot. Sawetara peneliti nemokake yen zingerol bahan pedhes sing unik saka ekstrak iki. mirip karo capsaicin ing struktur kimia lan bisa ningkatake metabolisme kanthi efektif, dene rasa pedhes mung siji nganti sepersewu capsaicin, sing iritasi minimal.
Ekstrak Aframomum Melegueta ngaktifake jaringan adipose coklat ing pria lan nambah pengeluaran energi awak. Kita ngerti yen jaringan adipose coklat minangka salah siji saka rong jinis jaringan adipose sing aktif sacara metabolik, sing liyane yaiku jaringan adipose putih. Jaringan adipose putih ningkatake inflamasi lan resistensi insulin, dene jaringan adipose coklat nambah produksi panas lan pengeluaran energi kanthi ningkatake metabolisme.
Ekstrak Aframomum Melegueta bisa ningkatake fungsi kekebalan awak marang tumor, ngrusak faktor protèktif perifer sel kanker, lan nggawe jaringan kanker gampang rusak.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)