+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Actovegin

Where tuku Actovegin online? Actovegin 80% kanggo didol saka getih sapi ing Green Stone.

Temokake Rega Murah & Tuku Online. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Simpenan Gedhe.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Darah Pedhet Deproteinized
Sumber botani: getih sapi
Penampilan: Cairan bening kuning cahya
Assay: 80%

Tindakan farmakologis
1. Nambah tingkat asupan lan panggunaan glukosa;
2. Nambah uptake lan pemanfaatan oksigen, mangkono langsung mromosiaken metabolisme sel lan Ngapikake negara energi sel;
3. Nduwe efek sinergis karo macem-macem faktor pertumbuhan, ningkatake proliferasi saka macem-macem jaringan, lan nduweni efek antitrombin;

aplikasi
1. Iki digunakake kanggo penyakit serebrovaskular, serangan iskemik serebral, cedera otak traumatik lan sekuel saka penyakit serebral organik, lan uga bisa digunakake kanggo penyakit Alzheimer awal;
2. Kanggo perawatan polyneuropathy diabetes, penyakit sing disebabake dening gangguan aliran getih perifer (kayata penyakit pembuluh darah arteri, gangrene diabetes, ulkus sikil) lan liya-liyane;
3. Kanggo transplantasi kulit, kobong kulit, scald, erosi, lan ciloko kulit lan membran mukus sing disebabake dening trauma, bedsores utawa radiasi;
4. Bisa digunakake kanggo ulcer padharan lan ulkus duodenal;
5. Bisa nambani ulcers canthus, ciloko membran mripat, Burns, bullous keratitis, syaraf paralitik keratitis, corneal lan conjunctival degenerasi disebabake macem-macem faktor;

Katrangan babagan Actovegin
Actovegin minangka solusi steril sing ngemot zat anorganik lan zat organik molekul cilik sing disiapake saka getih pedhet seger utawa serum kanthi deproteinisasi, konsentrasi, ultrafiltrasi utawa dialisis. Produk iki minangka cairan bening kuning cahya kanthi kapadhetan relatif 1.0239 nganti 1.0263.
Actovegin minangka persiapan biologis, utamane digunakake kanggo ningkatake sirkulasi getih ing otak lan kelainan nutrisi, kayata karusakan iskemia, defisit neurologis sing disebabake dening cedera otak traumatik, arteri perifer, gangguan sirkulasi vena lan penyakit pembuluh darah arteri sing disebabake, lan ulkus sikil yaiku uga efektif. Kanggo transplantasi kulit, kulit kobong, scallds, ulcers, lan karusakan kulit lan membran mukosa sing disebabake dening radiasi uga bisa digunakake.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)