+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Actinidain

Where tuku Actinidain online?
Tuku Enzim Pencernaan Actinidain CAS 39279-27-1 99% Pasokan,Rega,Produsen saka Green Stone.

Enzim Actinidin saka kiwi ing kesehatan lan nutrisi - ningkatake pencernaan protein.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Actinidin
Sumber Botani: Buah Kiwi
NO CAS.: 39279-27-1
Spesifikasi: 99%
Penampilan: bubuk putih nganti ijo cahya

fungsi
1. Nambah comfort pencernaan;
2. Ngapikake panyerepan protein;
3. Nyegah kanker usus besar lan nyegah konstipasi;
4. Serat diet sing nyerep lan mbusak racun saka usus gedhe;
5. Ngapikake pencernaan protein kanthi nyuda rasa abot sing ana gandhengane karo panganan sing sugih protein;

aplikasi
1. Bisa digunakake kanggo klarifikasi bir ing pangan kanggo nyegah bir saka kadhemen lan turbid.
2. Bisa digunakake minangka pelembut daging ing pangolahan daging.
3. Nduweni efek anti-inflamasi lan detumescent ing obat.

Deskripsi About Actinidain
Actinidain minangka enzim utama ing woh kiwi sing nduweni peran kanggo mbantu proses pencernaan. Pematangan woh kiwi uga kalebu macem-macem enzim, utamane sing melu metabolisme polisakarida lan oligosakarida lan pembentukan senyawa rasa lan aroma.
Woh kiwi sugih ing actinidin kanggo ndhukung fungsi normal protein kanthi nyuda residu sistein ing awak manungsa. Aktivitas proteolitik saka sistein asam amino ningkatake pembebasan gugus sulfhidril protein.
Actinidain wis ditampilake kanggo mbantu awak nyerna protein diet. Nduweni efek pencernaan sing padha karo enzim pencernaan sing asale saka woh kayata papain lan bromelain. Riset nuduhake yen gabungke woh kiwi karo panganan protein dhuwur bisa nyuda rasa ora nyaman ing weteng lan kembung kanthi nambah pencernaan protein ing weteng lan ningkatake pengosongan lambung.
Actinidain nduweni macem-macem kegunaan ing panganan, obat-obatan, percetakan tekstil lan pewarnaan, manufaktur kulit, ngilangi freckles, kaendahan, reagen biokimia lan lapangan liyane.
Actinidain minangka enzim proteolitik tanduran sulfhydryl sing bisa ngurai protein, peptida, ester lan amida. Ing obat, nduweni efek anti-inflamasi lan detumescence; ing ngumbah enzim, bisa ngurai sisa pestisida ing woh-wohan lan sayuran. Pasinaon ing taun-taun pungkasan uga nemokake yen actinidain uga nduweni efek anti-kanker lan bobote, saengga nduweni nilai obat sing dhuwur. Actinidain bisa digunakake ing klarifikasi bir ing industri bir. Amarga actinidain gampang digunakake, gampang dioperasi, lan nduweni kelarutan sing apik, wektu tumindake luwih suwe tinimbang protease liyane kanthi kelarutan sing kurang, lan bisa ngetrapake efeke. Mulane, samesthine kanggo ngganti bromelain lan papain ing produksi bir. Ing babagan pelunak daging, amarga tanduran protease saka tanduran tropis cenderung kanggo nglembutake daging "kakehan", nggawe daging alus lan ngasilake pasta daging, lan actinidain, minangka protease tanduran subtropis, nduweni efek moderat lan bisa digunakake minangka sumber enzim anyar digunakake ing tenderization daging.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)