+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Acmella Oleracea

Ing endi tuku Acmella Oleracea (Spilanthes) Extract Powder kanggo perawatan kulit? Ekstrak Spilanthes/Ekstrak Spilanthes Acmella/Ekstrak Spilanthes Oleracea 10:1 karo Produsen & Supplier

Pasokan Pabrik Ekstrak Acmella Oleracea kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Acmella Oleracea (Spilanthes); Ekstrak Spilanthes; Ekstrak Spilanthes Acmela; Ekstrak Spilanthes Oleracea
Jeneng botani: Spilanthes acmella (L.) Murr.,
Bagian Digunakake: Kembang
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1

fungsi
1. Bisa ningkatake resistensi kapiler, nyandhet permeabilitas kapiler lan duwe efek anti-inflamasi;
2. Bisa ngilangi radikal bebas, nduweni sipat antioksidan, lan duwe efek anti-tuwa;
3. Nduweni efek nyegah ing melanosit lan duweni efek whitening lan njabut bintik.
4. Anti-wrinkle, bisa nyuda roughness kulit lan garis expression Gamelan.
5. Nduweni efek nyegah ing alergi kulit, bisa ningkatake resistensi kapiler, lan nyegah permeabilitas kapiler supaya nduweni efek anti-inflamasi.

aplikasi
Bisa digunakake ing obat lan produk kesehatan, industri kosmetik.

Deskripsi Ekstrak Acmella Oleracea
Ekstrak Acmella Oleracea asalé saka spirulina, rempah-rempah pedhes tradisional sing sugih alkilamida lan dianggep minangka alternatif alami kanggo racun botulinum. Kanthi ngrangsang aktivitas fibroblast kanggo nambah struktur dermis lan ngencengi kulit, bisa nambani dermatitis, ningkatake resistensi kapiler, ngilangi radikal bebas lan anti-oksidasi, nyuda penuaan, lan uga duwe efek nyegah tartamtu ing melanosit.
Ekstrak Acmella Oleracea bisa ngrangsang vitalitas alami fibroblast saka njero, ngrangsang pasukan kontraksi fibroblas, nyuda kerutan saka njaba, ngresiki kulit, lan menehi efek sing katon kanthi jelas.
Ekstrak Acmella Oleracea nduweni efek calming lan nyenengake kanthi efisiensi dhuwur, nyuda peradangan kulit, nyegah bakteri, lan mbusak radikal bebas. Spilanthol amides ing njero bisa nyandhet kontraksi sel otot, ngendhokke otot rai, ngresiki kulit lan nyuda kerutan ing wektu sing cendhak.
Ekstrak Acmella Oleracea bisa nyuda tension otot, nyuda kerut kanthi santai kulit, lan mulihake elastisitas lan kolagen asli kulit. Kembang saka Acmella Oleracea Extract nduweni sipat anestesi lan akeh digunakake ing obat rakyat.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)