+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Acer Truncatum

Supplier Best Price Acer Truncatum Extract Nervonic Acid 90% kanggo Ningkatake memori & Nutrisi Otak.

njaluk Ekstrak Acer Truncatum for sale online.Pasok Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Acer truncatum Bunge
Spesifikasi: Nervonic Acid 90%
Bahan aktif: Asam Nervonic
Bagian Digunakake: Wiji
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Ngaktifake sel otak kanggo ningkatake vitalitas otak;
2. Nyegah tuwa lan nyuda karusakan otak;
3. Ngapikake antioksidan kulit lan anti-tuwa;
4. Nyegah lan nyegah atrofi otak;
5. Ngapikake memori;
6. Nyegah Alzheimer;
7. Nyegah hiperlipidemia;

Deskripsi Ekstrak Acer Truncatum
Ekstrak Acer Truncatum sugih ing macem-macem zat aktif kalebu asam nervonic, asam linoleat, asam oleat, vitamin E, lan sapiturute sing migunani kanggo awak manungsa, uga bahan nutrisi lan kesehatan sing penting banget lan larang regane.
Peran utama liyane ing Ekstrak Acer Truncatum yaiku aktivitas antioksidan. Amarga ngemot akeh vitamin E antioksidan alami, uga vitamin liyane, tokoferol, polifenol lan bahan liyane, bisa kanthi efektif entuk efek antioksidan, nambah kulit, nyuda penuaan kulit lan kusam, tundha tuwa, lan luwih cocok kanggo wanita. kanggo nambah kulit. Nduweni efek sing bisa ditonton lan kesehatan sing dhuwur.
Ekstrak Acer Truncatum ngemot zat sing luar biasa - asam nervonik. Diakoni dening para ilmuwan saka kabeh ndonya minangka zat efek ganda sing bisa ndandani lan mbukak blokir jalur saraf otak sing rusak - serat saraf, lan ningkatake regenerasi sel saraf. Asam nervonik minangka komponen alami inti saka serat saraf otak lan sel saraf. Iki pisanan ditemokake minangka zat khusus sing ditemokake ing donya sing bisa ningkatake perbaikan lan regenerasi jaringan saraf sing rusak. Iki minangka "nutrisi canggih" sing penting kanggo pertumbuhan, pangembangan lan pangopènan sel saraf, utamane sel otak, sel saraf optik, lan saraf perifer. Asam nervonik angel kanggo awak manungsa kanggo ngasilake dhewe, lan mung bisa ditambah karo asupan eksternal.
Ekstrak Acer Truncatum bisa nambah memori, ningkatake fungsi otak, lan uga bisa konsentrasi lan ngilangi rasa kesel otak.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)