+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Minyak Wiji Acer Truncatum Bunge

tuku Minyak Wiji Acer Truncatum Bunge 5% Asam Nervonic Online - Rega Minyak Acer Truncatum Bunge, Didol, Grosir.

Entuk rega paling anyar. Entuk Kutipan Lan Sampel Gratis. Supplier & Produsen. Grosir Pasokan Minyak Wiji Acer Truncatum Bunge saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Acer Truncatum Bunge Oil
Jeneng botani: Acer truncatum bunge
Bagian Tanduran sing Digunakna: Wiji
Cara Pengolahan: Ekstraksi
Spesifikasi: 5% Nervonic Acid
Bahan aktif: Asam Nervonic

fungsi
1. Nglindhungi jantung lan nyegah penyakit jantung
Minyak Wiji Bunge Acer Truncatum sugih ing asam linoleat lan asam linolenat lan asam lemak tak jenuh liyane, sing bisa nyuda kolesterol getih lan tingkat triasilgliserol lan nyegah penyakit kardiovaskular.
2. Antioksidan
Acer Truncatum Bunge Seed Oil sugih ing vitamin E, sing nduweni efek antioksidan sing kuat, bisa nglindhungi awak saka radikal bebas, lan nundha tuwa.
3. Ngilangi inflamasi:
Asam linolenat ing Acer Truncatum Bunge Seed Oil bisa diowahi dadi prostaglandin, sing bisa nyuda arthritis lan inflamasi liyane.
4. Ningkatake kesehatan usus
Minyak Wiji Acer Truncatum Bunge ngandhut probiotik lan prebiotik, sing bisa ningkatake keseimbangan flora usus, ningkatake kekebalan, lan ningkatake fungsi usus.
5. Nambah memori
Acer Truncatum Bunge Seed Oil bisa nambah memori, iki amarga sugih ing asam lemak ora jenuh, asam lemak ora jenuh bisa mbantu otak ngatur saraf otak, lan bisa nyepetake metabolisme otak, sing penting banget kanggo nyegah. saka pikun pikun.
6. Anti-tuwa
Acer Truncatum Bunge Seed Oil uga bisa duwe efek anti-tuwa. Iki amarga sugih ing vitamin E. Zat iki bisa mbantu kulit ngresiki radikal bebas, supaya bisa muter efek anti-penuaan lan bisa ayu kulit .
7. Ngatur lipid getih
Acer Truncatum Bunge Seed Oil sugih ing asam lemak tak jenuh kayata asam linoleat lan asam linolenat, sing bisa nyuda isi total kolesterol total lan kolesterol lipoprotein kapadhetan rendah, lan nyuda kedadeyan aterosklerosis.
8. Ngatur kakebalan, nyandhet wutah tumor, nyegah kanker
Sawise Acer Truncatum Bunge Seed Oil mlebu ing awak, bisa ningkatake aktivitas sel manungsa lan fungsi sel kekebalan. Ing efek dual, bisa nambah kakebalan awak lan duwe efek anti-kanker.

Katrangan Babagan Minyak Wiji Acer Truncatum Bunge
Acer Truncatum Bunge Seed Oil minangka suplemen panganan sing umum. Iku sugih ing lenga lan protein lan nduweni nilai nutrisi sing dhuwur. Bisa nambah memori, anti-tuwa, lan nyegah eksim kulit.
Asam saraf ditemokake ing Acer Truncatum Bunge Seed Oil. Iki minangka siji-sijine zat gaib efek ganda sing diakoni dening para ilmuwan ing saindenging jagad sing bisa ndandani lan ngeruk serat saraf saka jalur saraf otak sing rusak lan ningkatake regenerasi sel saraf. Asam nervonic sing ana ing Acer Truncatum Bunge Seed Oil minangka komponèn alami inti sel saraf otak lan jaringan saraf, lan minangka "nutrisi canggih" sing penting kanggo pertumbuhan, regenerasi, pangembangan lan pangopènan sel otak, sel saraf optik, lan periferal. sel saraf. Kekurangane bakal nyebabake penyakit otak kayata sequelae stroke, pikun pikun, cerebral palsy, atrofi otak, mundhut memori, insomnia lan amnesia.
Komposisi asam lemak Acer Truncatum Bunge Seed Oil ana ing antarane lenga kacang lan lenga rapeseed, lan kandungan asam lemak tak jenuh tekan 90%, lan asam lemak esensial (asam linoleat).

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)