+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Acacia Rigidula

Ing endi bisa tuku Ekstrak Acacia Rigidula ing Suplemen Alkaloid & Suplemen Diet?

Tuku bubuk Ekstrak Kulit Akasia Online Saka Watu Ijo - Entuk Rega Ekstrak Vachellia Rigidula, Didol.
Supplier lan Produsèn. Pasokan Pabrik. Rega Pabrik. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kulit Acacia Rigidula; Ekstrak Kulit Akasia; Ekstrak Vachellia Rigidula
Jeneng botani: Acacia rigidula Benth.
Bagian Digunakake: Bark
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Cara Tes: HPLC utawa TLC
Bahan aktif: alkaloid, saponin

fungsi
1. Mundhakake tekanan getih;
2. Nambah denyut jantung;
3. Sawetara kedhaftar pratelan sing tanduran mbenakake fokus;
4. Tambah tingkat metabolisme kang nambah bobot mundhut;
5. Persentase lemak awak ngisor;
6. Bisa nuwuhake rasa kenyang, mula nyuda napsu
7. Bisa nuduhake sifat sedative;
8. Bisa ngredhakaké sindrom irritable usus, nambani diare, constipation utawa ulcers weteng;
9. Bisa digunakake kanggo nambani lara tenggorokan, watuk lan inflammation tutuk;
10. Sifat antijamur, anti-inflamasi lan antimikroba;

aplikasi
1. Applied ing lapangan produk kesehatan;
2. Applied ing lapangan pharmaceutical;

Deskripsi Ekstrak Acacia Rigidula
Ekstrak Acacia Rigidula bisa uga duwe stimulan entheng lan efek nambah fokus sing nggawe inklusi sing migunani ing suplemen pra-latihan.
Tingkat metabolisme sing tambah nambah bobot awak. Iki bakal dadi mupangati kanggo sapa wae sing nyoba nyuda persentase lemak awak, atribut sing wis diwujudake dening akeh manufaktur metabolis lemak sing wis kalebu Acacia Rigidula ing dhaptar bahan.
Ekstrak Acacia Rigidula umume ditemokake ing pembakar lemak. Iki uga digunakake minangka pengganti DMAA stimulan sing dilarang ing sawetara suplemen pra-latihan sing kuwat.
Ekstrak Acacia Rigidula wis dipasarake minangka suplemen bobot mundhut, booster energi, lan penambah kinerja atletik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)