+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Abalone Peptida

tuku Abalone Peptida Powder Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Pabrik Pasokan Abalone Peptida. Kita minangka pabrikan Abalone Peptida, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake pelanggan Abalone Peptida murni.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Bahan Baku: Daging abalon
Bobot Molekul Rata-rata: 900-1000D
Fitur Produk: Wêdakakêna kuning cahya, kanthi rasa unik lan mambu abalone, tanpa ambu liyane

fungsi
1. Anti-oksidasi, kaendahan:
Peptida kolagen abalone nduweni efek antioksidan sing kuat, sing bisa mbusak radikal bebas ing awak lan entuk efek anti-tuwa. Ing wektu sing padha, kolagen abalone ngemot akeh klompok polar, sing minangka faktor pelembab, lan duweni efek nyegah tirosin ing kulit supaya ora diowahi dadi melanin, lan nduweni fungsi whitening lan anti-wrinkle murni. Kajaba iku, wesi sing sugih ana hubungane karo kesehatan wanita. Selenium nduweni fungsi penting kayata anti-kanker, anti-oksidasi, ningkatake kekebalan, lan antagonis panyerepan logam abot sing mbebayani.
2. Ningkatake kekebalan:
Peptida abalone bisa ningkatake daya tahan awak tikus kanthi signifikan, tahan hipoksia, tahan adhem lan panas lan fungsi kekebalan. Peptida abalone duweni efek perbaikan sing signifikan marang kakebalan sing kurang, lan pengaruhe marang kakebalan seluler luwih gedhe tinimbang kekebalan humoral. Mekanisme kasebut bisa uga kanggo ningkatake sintesis DNA sel imun.
3. Efek anti-kelelahan:
Peptida abalone nduweni efek anti-kelelahan lan anti-hipoksia, lan uga bisa nambah isi hemoglobin lan nyuda akumulasi asam laktat getih ing tikus olahraga, sing bisa ningkatake kapasitas olahraga.
4. Tekanan getih mudhun:
Peptida abalone ngemot macem-macem peptida inhibitor ACE, sing duwe efek antihipertensi sing apik.
5. Ngapikake sinau lan memori:
Peptida abalone bisa ningkatake pembelajaran lan memori tikus kanthi signifikan.
6. Efek anti-tumor:
Peptida abalone bisa nyandhet wutah lan proliferasi sel kanker payudara manungsa kanthi cara sing gumantung karo dosis, lan mekanismee yaiku kanggo nangkep sel ing fase S lan fase G2, lan nyebabake apoptosis lan nekrosis sel.

aplikasi
Bisa ditrapake ing pirang-pirang aspek kayata panganan fungsional, panganan kesehatan, produk kecantikan lan perawatan kulit, pasokan medis khusus, lsp.

Deskripsi Abalone Peptide
Bobot molekul rata-rata peptida abalone ana ing sangisore 1000 Dalton, lan uga ngemot selenium, taurine, vitamin, lan nutrisi liyane saka abalone, sing bisa diserap kanthi cepet. Iku banget larut ing banyu, lan gampang kanggo nresep. Nduwe sifat pangolahan sing apik, kayata ora ana bau amis, ora ana denaturasi protein, ora ana udan asam, ora ana koagulasi panas, lan fluiditas sing apik, lan minangka bahan mentah sing apik kanggo panganan sehat.
Abalone peptide minangka produk protein khusus ing abalone, sing bisa diekstrak lan digunakake ing produk kesehatan nutrisi utawa kosmetik. Peptida abalone sugih ing peptida laut lan asam amino, lan duweni efek kesehatan.
Peptida abalone duwe pirang-pirang mupangat kanggo kesehatan manungsa lan bisa digunakake minangka bahan mentah produk kesehatan utawa aditif panganan fungsional.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)