+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

3-(Methylseleno)-L-alanine

Tuku 3-(Methylseleno) -L-alanine Powder Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Where tuku. Harga Grosir Pasokan 3-(Methylseleno)-L-alanine CAS 26046-90-2 saka pabrik kita. Supplier & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 26046-90-2
Formula Molekul: C4H9NO2Se
Bobot molekul: 182.08
Penampilan: bubuk putih
Purity: 96%

fungsi
1. Ngapikake fungsi kekebalan manungsa;
2. Anti-oksidasi lan anti-tuwa;
3. Anti-kanker;
4. Nglindhungi ati;
5. Nglindhungi miokardium, nambah tingkat lipoprotein kapadhetan dhuwur, lan nyuda pembentukan thrombus;
6. Nyuda utawa tundha komplikasi diabetes;
7. Nglindhungi lan ndandani sel;
8. Ngapikake kapasitas oksigen-mbeta sel getih abang;
9. Efek detoksifikasi;
10. Ngapikake sesanti lan nyegah penyakit mripat;

aplikasi
1. Minangka aditif panganan, ditambahake ing panganan biasa kanggo nggawe panganan sing diperkaya nutrisi.
2. Minangka tambahan nutrisi ing panganan kesehatan, nambah unsur trace selenium utawa nambah kakebalan.

Katrangan Babagan 3-(Methylseleno)-L-alanine
3-(Methylseleno)-L-alanine minangka jinis anyar saka penambah nutrisi panganan sumber selenium. Iki nggunakake metil α-acetamidoacrylate lan sodium methylselenide minangka bahan baku utama.
3-(Methylseleno)-L-alanine minangka asam amino sing ngandhut selenium alami, sing nduweni fungsi kanggo nyegah lan ngobati kanker, anti-oksidasi, anti-tuwa, nambani penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, lan detoksifikasi logam abot.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)