+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

OEM / Potongan

Suplemen Kesehatan OEM lan ODM
Layanan OEM / ODM: We earnestly welcome syarat OEM lan ODM.

Merek Produk: Ora kabeh gaya kita ditampilake ing situs web, aja ragu-ragu hubungi kita yen merek produk tartamtu utawa rincian apa wae dibutuhake.
Jinis Bahan Produk: Kabeh bahan alami, sehat lan ora ana efek samping.
Luwih saka 1200 jinis formula produk kalebu produk pelumas, produk sing digantung lsp.
Macem-macem layanan kemasan: kayata kemasan boxing, kemasan botol, kemasan kaleng, kemasan blister, kemasan tas aluminium foil, lsp.

Nuduhake asil 1-9 saka 35