+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Njaluk Ing Tutul

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

 

Njaluk tembung gratis
Telpon: +86 592 5365887
Tampilan Whatsapp: + 86 189 6515 7632

Asia Bio-Pharmaceutical Research Institute

Green Stone Swiss Co., Ltd.

Working Time:
8:30–18:00, Senin–Jumuah
Green Stone Swiss Co., Ltd Gudang & Kantor:
Kantor Shanghai: 168 Zhonggu Rd, Distrik Pingpu, Shanghai, China.
Xiamen Office: 148, Binglangxili Road, Siming District, Xiamen

Direktur Penjualan KAMI

2

Steven Lin

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 136 9695 0872

Manajer sales VP kita duwe pengalaman manajemen luwih saka 25 taun ing kabeh peran kepemimpinan.

Z2

Estella Zeng

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 189 6515 7632

Estella Zeng tanggung jawab kanggo kabeh generasi timbal, layanan pelanggan, lan operasi pemasaran.

tjn1

Siri Tgly

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 198 5918 4872

Siri Tgly tanggung jawab kanggo dodolan global, layanan lan ekspansi saluran menyang pasar Eropa.

T2

Daisy Dai

WhatsApp / QQ / Skype / Mob: +86 189 6516 2351

Daisy Dai tanggung jawab kanggo penjualan, layanan lan ekspansi saluran global menyang pasar Eropa.